Go to the top

Wie zijn wij

Guus Gerards

Mfn geregistreerd mediator, specialisatie arbeidsmediator, ondernemer, onderwijskundige en bemiddelaar.

Trad, na zijn sociaal wetenschappelijke studie, in dienst bij het Zuid Nederlands Instituut voor Politie, waar hij modulair onderwijs implementeerde. Als lid van maatschap Advanced Management Implementation in Maastricht was hij o.a. verantwoordelijk voor de programmaversterking van de Rechterlijke Organisatie en diverse programma’s Projectmatig Werken bij bedrijven als Libertel (nu Vodafone), Philips, Unilever en Van der Lande.

Toen het kinderopvangbedrijf van zijn vrouw groeide, werd hij mede-eigenaar en verantwoordelijk voor financiën, inkoop, verkoop en contractuele zaken. Hij was betrokken bij projecten zoals de Brede School waarvoor hij onderwijs, bedrijfsleven, maatschappelijke en culturele organisatie intensief samenbracht. Doordat het kinderopvangbedrijf, door nieuwe wet- en regelgeving, enkel in sterk afgeslankte vorm voortgezet kon worden, ontstond tijd voor conflictbemiddeling

Nevenactiviteiten: lid van de Orde van den Prince, lid van Rotaryclub Land van Rode, senator Juniorkamer Land van Herle en voorzitter van studieclub LWV Parkstad. Voorheen was Guus voorzitter van St. Hospice de Mantelhof, bestuurslid van Onderwijs Stichting Bernardinus en voorzitter van de Heerlense Hockey- en Cricketclub.

Wim Gerards

Mfn geregistreerd mediator, ondernemer, coach en bemiddelaar.

Was, na de Hotelschoolopleiding, tot 1993 als General Manager verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van enkele Southern Sun Hotels, waaronder het Burgerspark Hotel in Pretoria, Zuid-Afrika (4 sterren / 240 kamers). Terug in Nederland zette hij als zelfstandig ondernemer een meubel- en woondecoratiebedrijf op, bouwde het uit en verkocht het in 1998.

Sinds 1996 is hij met succes actief als trainer/coach/consultant voor opdrachtgevers in de bancaire-, de verzekerings-, de gemeentelijke-, automotive- en accountancybranche. Met de organisatie CiEP Training & Coaching richt hij zich op de ontwikkeling van mens én teams én van een werkomgeving waarin mensen energiek en met plezier werken én samenwerken. Aan de hand van gedragsprofielen biedt hij inzicht in menselijke drijfveren, hij analyseert bedrijfsprocessen en adviseert over procesgerichte sturing op resultaten.

Nevenactiviteiten: bestuurslid Tafelronde 40+ club, bestuurslid Voedselbank Elburg-Oldebroek, voorzitter Stichting Jobrotary en lid van Rotaryclub Oldebroek-Elburg. Voorheen: lid van Round Table Jacaranda 168 en Nunspeet 156, lid van Kiwanisclub io, bestuurslid van MHC in Nunspeet en bestuurslid van MR Jeanne d’Arc school ‘t Harde.